Samarbeta med Vitamin Arc

Fraktalternativ

Varje produkt kommer inte att uppnå det avsedda syftet om försändelsen görs slarvigt. Det är därför vi bara har valt ut de bästa kurirerna för att leverera våra produkter.

Vi ser till att varje produkt är förpackad till perfektion, skyddad och kommer fram till din dörr (eller ombud) i en hel bit.

Välj bland dessa budtjänstleverantörer: 

PostNord

En nordisk baserad kurirtjänstleverantör som är perfekt för leverans av paket, särskilt inom den nordiga regionen. Detta inkluderar men är inte begränsat till: Danmark, Norge, Sverige, Finland och Island.

UPS

Ett av de största logistikföretagen med en internationell marknad i över 220 länder. Bästa alternativet för internationella leveranser via flyg- och havsfrakt. Oavsett var du är runt om i världen kommer de att leverera.

DB Schenker

Lorem ipsum, lorem ipsum. Lorem ipsum, lorem ipsum. Lorem ipsum, lorem ipsum. Lorem ipsum, lorem ipsum. Lorem ipsum, lorem ipsum. Lorem ipsum, lorem ipsum. Lorem ipsum, lorem ipsum.

Leveransinformation

Vitamin Arc

Vi skickar ditt paket inom 24 timmar efter mottagande av order.

Dina varor kommer att levereras inom 1-3 arbetsdagar i Norden och angränsande länder och cirka 4-6 dagar till resten av världen. Om du väljer express har du normalt ditt paket redan nästa dag, oavsett var i världen du befinner dig.

Din tid är minst, om inte mer dyrbar än vår, och vi strävar efter att våra produkter ska levereras så snabbt och smidigt som möjligt.

Vitamin Arc håller dig om ryggen både när det kommer till hälsa, miljö och kundtjänster.

Vilka länder skickar Vitamin Arc till?

Vi skickar till alla länder på jordens yta. Oavsett var du befinner dig, kan du lita att vi ser till att våra produkter når dig!